tiedonhallinta

Tiedon sovittamista digitaaliseen liiketoimintaan

Integraatiot

Integroimalla järjestelmäsi luomme yhdessä uusia digitaalisia kyvykkyyksiä ja palveluita.

Testaus

Hio digitaaliset palvelusi huippuunsa käyttämällä testiautomaatiota.

DataOps

Tue dataintensiivistä palvelukehitystä tarpeellisilla datakyvykkyyksillä.

Löydä tietojesi kaupallinen arvo

  • Hyödynnä valmiita konnektoreja ja komponentteja minkä tahansa tietolähteen yhdistämistä varten

  • Tarjoa tiedonsiirto- ja integrointiominaisuudet tietolähteille ja sovelluksille

  • Valmistaudu erä-, reaaliaika- ja big datan käyttötapauksiin

  • Toimi useissa IT-ympäristöissä tiedonlähteenä ja datan kuluttajana: on-premise, private-, public-, hybrid-pilvi ja sekä multipilviympäristöissä

  • Luo tiedonhallintaominaisuuksia tietojen laadun parantamiseksi koneoppimista hyödyntämällä

  • Varmista sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä palvelujen tietojen saatavuus API-rajapintojen avulla

Tiedonhallinta

Mitä teemme

Olemme erikoistuneita integraatioihin. Ratkaisemme kaikki integraatiotarpeesi joko valmiilla integraatiotuotteiden ratkaisuilla tai räätälöidyllä koodilla. Ohjaamme sinut oikealle polulle integraatioarkkitehtuurissasi. Voimme suositella sinulle tuotteita, jotka me itse tunnemme tai joita me käytämme itsekin. Olemme valmiiden integraatioratkaisuiden asiantuntijoita ja tunnemme integraatioiden tekniset yksityiskohdat.

Konsultointi

Tiimillämme on kokemusta seuraavista liiketoiminta-alueista: teknologia, terveydenhuolto, markkinointi, rahoitus, telekommunikaatio, julkinen sektori ja henkilöstöhallinto. Eräs erikoisalamme ovat IT-palveluiden hallintaan liittyvät integraatiot. Uskomme, että yrityksen menestyksen salaisuudet informaatioajassa ovat master datan ja integraatioiden hallinta.

Miten voimme auttaa

Integraatiot kuluttavat yhä suuremman osan IT-budjetista. Me voimme auttaa sinua saamaan vastinetta rahallesi. Pystymme kuromaan umpeen järjestelmien ja prosessien väliset aukot. Löydämme sinulle oikeat integraatiotyökalut. Voimme myös käyttää työkaluja, jotka ovat asiantuntijoillemme valmiiksi tuttuja ja jotka he tuntevat kuin omat taskunsa. Hyödyntämällä pilviteknologioita yksittäisten integraatiotarpeittesi täyttäminen voi olla vain muutaman klikkauksen päässä!